Friday, October 07, 2005

JUN


Hi Jun..lu nak buat bubur pedas ye?I'll send u the mumbu coz that's the main ingredient.Takde tu,tak jadik Jun..hehe..I'll try to send u next week.Lu buat,pastu contact Bukan Sepet,Nadia,Kak Lady jemput dia org berbuka sama2..k?Gambar kanan tu mumbu yang belum ditumbuk.Lepas ditumbuk,nak kena kisar lagi bagi halus..then u can masak.

5 Comments:

Blogger Jun Ahmad said...

mak oi !! terperanjat berok jun nampak nama jun kat blog ni!!..terperanjat yang membahagiakan kira nya ..ok-set! masa nak ngantor tu bagitau sekali brapa nilai komersial mumbu tu, jadik tak jadik belakang kira lah, yang pasti, kita coba ya ..

jun ada rakan dari sarawak ( chinese + bidayuh), tapi tak pulak habaq pasai bubur pedas ni, laksa serawak tu ada lah , setiap kali depa balik , jun pesan kan pes laksa tu..sedddhaap sungguh !!

apa pun jugak .. terima kasih yea , tak yah le gesa-gesa sgt ..lambat pong tak pa ..

2:34 AM  
Blogger Jun Ahmad said...

err..jgn lupa cakap brapa harga yea , nanti jun hantar RM nya ..

2:35 AM  
Blogger highheelseliparjepun said...

Ur fren tu tak ckp psl bubur pedas maybe bcoz dia tak pnh makan gak.Bubur pedas ni popular di kalangan masyarakat melanau n melayu normally..so,if iban or bidayuh or chinese mmg tak popular.Ada yang tak pernah makan pun bubur pedas.Tak mcm Laksa Sarawak,mmg semua kaum kat sarawak ni makan/tau buat.Nama pun laksa Sarawak..hehe..

10:32 PM  
Blogger Bukan Sepet said...

jun... ko buat jun. pastu ko poslaju ke shah alam! hahaha!

6:57 PM  
Blogger N a d i a said...

tapi nak buat bubur tu, kena ada lesung olskool tu ke? aisehhhh...

9:47 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home